Τρόποι πληρωμής

Για εσάς που επιθυμείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας από το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας σας ενημερώνουμε ότι, προς διευκόλυνση και άμεση εξυπηρέτησή σας, διαθέτουμε τους κάτωθι τρόπους πληρωμής:

 Με Αντικαταβολή

 Χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας.

 Στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.theroomproject.gr  σας δίνεται η δυνατότητα  πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας

Μπορείτε να εξοφλήσετε την αξία της παραγγελίας καταθέτοντας τα χρήματά σας στον κάτωθι εταιρικό λογαριασμό. Δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και τον αριθμό παραγγελίας σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΑΦΟΙ ΜΟΙΡΩΤΣΟΥ Ο.Ε 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ

ΑΡΙΘΜΟΣ Λογαριασμού : 307/440241-31

ΑΡΙΘΜΟΣ Iban: GR 7301103070000030744024131

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω την πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Nexi e-Commerce” της Nexi Payments Greece S.A. και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Επιπρόσθετες Οδηγίες & πληροφορίες

Στοιχεία

Είναι επιθυμητό να αναφέρετε ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Στις τιμές που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, στο www.theroomproject.gr, συμπεριλαμβάνεται ο ισχύον Φ.Π.Α. 24%.